KULTURLADEN

ET VÆLD AF MULIGHEDER

Bola Suriana – den 6 mand store musikgruppe besøger Kulturladen tirsdag den 17. Oktober kl. 19.30.

IMG 0649  BOLA Godt billede

”Det er noget af et scoop, at vi får tilbudt folkemusik i så høj klasse – ganske vist med kort varsel, men vi satser på, at flere vil være med til at sprede informationen om, at et af Mexicos ypperste folkemusikgrupper besøger Fuglebjerg”

Historien er, at orkestret blev inviteret til Mors i forbindelse med det nationale kulturmøde, der afholdes på øen i Limfjorden.
Derefter har de været på turne på forskellige spillesteder i Jylland, og skulle have været videre på turne i bl.a. Tyskland og Spanien, men arrangøren til de lande havde ikke gjort det godt nok.
Derfor besluttede de at blive i Danmark, og som vist det eneste sted på Sjælland og øerne kommer de til Fuglebjerg - de skal flyve hjem dagen efter.

Pris kr. 100, der betales ved indgangen.

Bola Suriana er en musikgruppe fra Michoacan, Mexico.
Gruppen har taget deres navn til minde om Emiliano Zapata, helten fra den mexicanske revolution.
Bola Suriana har eksisteret i over 25 år og er en institution i hjemlandet.
De spiller traditionel musik fra alle områder i Mexico og deres største mål er at bidrage til at bevare og udbrede kendskabet til den righoldige mexicanske folkemusik.

Den 6- mand store gruppe har været på 23 internationale turné og nu kommer de også til Fuglebjerg.

Foruden mexicansk folkemusik spiller gruppen også traditionel musik fra andre dele af Latinamerika samt Canto Nuevo (protestsang) og egne kompositioner.

Bola Suriana behersker et hav af instrumenter inklusive kopier af gamle indianske instrumenter fra præcolumbiansk tid og har udgivet over et dusin af CD-er.