KULTURLADEN

ET GODT MØDESTED

Kulturladen er åben for alle, som ønsker at deltage i det kulturelle og sociale liv i Fuglebjerg.

Lejepriser

Information

Lejeansøgning

Persondatapolitik for Kulturladen gdpr.jpg

Kulturladen er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som medlem eller gæst gør brug af Kulturladen, og de services der tilbydes, og tilstræber, at du føler dig tryg ved foreningens behandling af dine personoplysninger. Kulturladen behandler personoplysninger om dig i henhold til denne persondatapolitik og gældende lovgivning. Afgivelse af oplysninger til Kulturladen deles kun med foreningen der er databehandler.

1. Hvilke oplysninger har vi på dig

Vi indsamler kun nødvendige oplysninger om dig: navn, adresse, telefonnummer og evt. emailadresse.

2. Hvornår indsamler og anvender Kulturladen dine personoplysninger

Foreningens indsamler oplysninger om dig i følgende tilfælde:
Når du tilmelder dig som medlem af Kulturladen eller ønsker at gøre brug af foreningen indsamles ovennævnte oplysninger om dig for at kunne administrere dit medlemskab og/eller din brug af foreningen.

Ligeledes bruges dine oplysninger for at kunne besvare konkrete henvendelser fra dig samt for at kunne modtage til- og frameldinger til aktiviteter og arrangementer gennem foreningen.

Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem, for eksempel ved udfyldelse af tilmeldingsblanket, deltagelse i et arrangement eller oprettelse af en aftale relateret til Kulturladen

3. Hvornår videregiver Kulturladen dine personoplysninger

kun hvis det er påkrævet ifølge en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.

4. Hvordan beskytter Kulturladen dine personoplysninger

Kulturladen har tekniske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Foreningens sikkerhedsprocedurer og -processer bliver løbende revideret .
I praksis er det ikke muligt at etablere 100 % sikkerhed, og Kulturladen kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er fuldstændig beskyttet mod nogen, som forsætligt forsøger at omgå foreningens sikkerhedsforanstaltninger for at få adgang til oplysningerne.
Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

5. Hvilke rettigheder har du

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som Kulturladen behandler om dig, kan du rette henvendelse til:
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger foreningen behandler om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode Kulturladen om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling. I denne forbindelse gøres opmærksom på, at dit medlemskab hos Kulturladen er betinget af, at du afgiver og opdaterer de i foreningens indmeldelsesblanket påkrævede oplysninger, der er nødvendige for, at registrere dig som medlem samt administrere dit medlemskab. Du kan anmode om at oplysninger om dig, som er personoplysninger, slettes. I så fald, kan Kulturladen ikke tilbyde dig de services, der fremgår af aftalen.

6. Hvor længe opbevarer Kulturladen dine personoplysninger – løbende sletningsforpligtelse

Hos Kulturladen gemmes dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere de services, tjenester og ydelser, som du har bedt om, så længe det er nødvendigt for et berettiget formål (såsom administration af dit medlemskab af foreningen), eller i så lang tid som det er påkrævet i henhold til lovgivningen. Såfremt vi som dataansvarlig af hensyn til lovgivningen i øvrigt er forpligtet til at opbevare oplysningerne om dig, beholder vi disse oplysninger, så længe vi er forpligtet hertil.

7. Hvad sker der, når Kulturladen ændrer denne persondatapolitik

Kulturladen opdaterer kontinuerligt denne persondatapolitik for at sikre, at vi præsenterer dig med så præcis information som muligt, samt for at sikre at overholder gældende lovgivning. Dette medfører, at foreningen løbende vil opdatere og ændre denne persondatapolitik. I tilfælde af væsentlige ændringer giver Kulturladen dig besked via brev eller e-mail. Den til enhver tid gældende version af denne persondatapolitik kan rekvireres ved at kontakte Kulturladen på 

8. Henvendelser og spørgsmål

Du skal være meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitik eller de personoplysninger, som vi indsamler og behandler om dig:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.